1
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμυδάκι, τα μανιτάρια και την γαλοπούλα μέχρι να ροδίσουν.
2
Προσθέτουμε το κριθαράκι, σβήνουμε με λευκό κρασί και μόλις εξατμιστεί βάζουμε τον ζωμό με τα ψιλοκομμένα τοματακια.
Ανακατεύουμε συνεχώς με ξύλινη κουτάλα περίπου για 20΄λεπτα.
3
Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και αποσύρουμε από την φωτιά.
Το αφήνουμε λίγο και σερβίρουμε με το τριμμένο κεφαλοτύρι και μαϊντανό.