1
Βράζουμε τα ζυμαρικά, βάσει των οδηγειών που αναγράφονται στη συσκευασία.
2
Για το μείγμα του κιμα και το τηγάνισμα.
Ζυμώνουμε καλά τα όλα τα υλικά και πλάθουμε τα κεφτεδάκια σε μέγεθος 40 γρ. το καθένα.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ηλιέλαιο, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
3
Για τη σάλτσα.
Βάζουμε τη σάλτσα τομάτας με το ψιλοκομμένο τοματάκι σε μια κατσαρόλα μεγάλη, ώστε να χωρέσουν μετά και τα ζυμαρικά.
Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τα κεφτεδάκια και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά.
Προσθέτουμε στη κατσαρόλα τα ζυμαρικά, Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με παρμεζάνα.